Cepeškrāsni uzsildiet līdz 180 grādiem.
![]()
Kāpostus smalki sakapājiet un nedaudz samīciet ar rokām.
![]()
Burkānus nomizojiet un sarīvējiet uz lielas rīves.
![]()
Pannā uzsildiet 1 ēdmakaroti olīveļļas, uzlieciet sagatavotos dārzeņus, apkaisiet ar sāli un cepiet 5-7 minūtes.
![]()
Vistas fileju ielieciet starp diviem pārtikas plēves slāņiem un klapējat ar mīklas veltni. Tad apkaisiet ar pipariem, sāli un sagrieziet plānās šķēlēs.
![]()
Kāpostus un burkānus pārlieciet citā traukā, bet pannā sasildiet 1 ēdamkaroti olīveļļas un cepiet vistu līdz tā ir gandrīz gatava.
![]()
Pievienojiet medu, balzametiķi, samaisiet un sildiet vēl 5 minūtes.
![]()
Pie kāpostiem un burkāniem pievienojiet sinepes un vistas gaļu, visu samaisiet.
![]()
Lavašu sagrieziet strīpās apmēram 10 cm platumā, lai katras strīpas malā varētu uzlikt pildījumu un sarullēt tā, lai sanāktu no visām pusēm apsegts trijstūris.
![]()
Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru, uzlieciet uz tās pīrādziņus, apkaisiet ar olīveļļu un cepiet 7-10 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
