Lavaša pīrādziņi ar vistas-kāpostu pildījumu (fotorecepte)

Cepeškrāsni uzsildiet līdz 180 grādiem.

236361-ed4_thumb

Kāpostus smalki sakapājiet un nedaudz samīciet ar rokām.

236362-ed4_thumb

Burkānus nomizojiet un sarīvējiet uz lielas rīves.

236363-ed4_thumb

Pannā uzsildiet 1 ēdmakaroti olīveļļas, uzlieciet sagatavotos dārzeņus, apkaisiet ar sāli un cepiet 5-7 minūtes.

236364-ed4_thumb

Vistas fileju ielieciet starp diviem pārtikas plēves slāņiem un  klapējat ar mīklas veltni. Tad apkaisiet ar pipariem, sāli un sagrieziet plānās šķēlēs.

236365-ed4_thumb

Kāpostus un burkānus pārlieciet citā traukā, bet pannā sasildiet 1 ēdamkaroti olīveļļas un cepiet vistu līdz tā ir gandrīz gatava.

236366-ed4_thumb

Pievienojiet medu, balzametiķi, samaisiet un sildiet vēl 5 minūtes.

236367-ed4_thumb

Pie kāpostiem un burkāniem pievienojiet sinepes un vistas gaļu, visu samaisiet.

236368-ed4_thumb

Lavašu sagrieziet strīpās apmēram 10 cm platumā, lai katras strīpas malā varētu uzlikt pildījumu un sarullēt tā, lai sanāktu no visām pusēm apsegts trijstūris.

236369-ed4_thumb

Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru, uzlieciet uz tās pīrādziņus, apkaisiet ar olīveļļu un cepiet 7-10 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment