Cepeškrāsni uzsildiet līdz 180 grādiem.
Kāpostus smalki sakapājiet un nedaudz samīciet ar rokām.
Burkānus nomizojiet un sarīvējiet uz lielas rīves.
Pannā uzsildiet 1 ēdmakaroti olīveļļas, uzlieciet sagatavotos dārzeņus, apkaisiet ar sāli un cepiet 5-7 minūtes.
Vistas fileju ielieciet starp diviem pārtikas plēves slāņiem un klapējat ar mīklas veltni. Tad apkaisiet ar pipariem, sāli un sagrieziet plānās šķēlēs.
Kāpostus un burkānus pārlieciet citā traukā, bet pannā sasildiet 1 ēdamkaroti olīveļļas un cepiet vistu līdz tā ir gandrīz gatava.
Pievienojiet medu, balzametiķi, samaisiet un sildiet vēl 5 minūtes.
Pie kāpostiem un burkāniem pievienojiet sinepes un vistas gaļu, visu samaisiet.
Lavašu sagrieziet strīpās apmēram 10 cm platumā, lai katras strīpas malā varētu uzlikt pildījumu un sarullēt tā, lai sanāktu no visām pusēm apsegts trijstūris.
Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru, uzlieciet uz tās pīrādziņus, apkaisiet ar olīveļļu un cepiet 7-10 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru