Margarīnam/sviestam ir jābūt sasaldētam. Pietiek, ja tas tika saldēts vienu stundu saldētavā.
¼ glāzes cukura + 1 glāze miltu + sāls + cepamo pulveri samaisīt kopā. Maisījumam pievienojiet sarīvētu sviestu. Kārtīgi samaisiet līdz viendabīgām, mazām drupačām. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Pildījumam – blenderī sakuliet biezpienu ar atlikušo cukuru un krējumu. Olu lietojiet tad, ja vajag savienot šķidro masu, bet tad pildījums atgādinās biezpiena sacepumu.
Pīrāga formu noklājiet ar cepamo papīru. Ieberiet pusi no drupačām , virsū izlieciet pildījumu. Virsū uzberiet atlikušās drupačas. Cepiet 200 grādos 30 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2