Gatavošanas gaita:
- Apcepiet lazdu riekstus pannā līdz no tiem var noņemt miziņu. Rullējiet riekstus cietā virsmā, lai atdalītu miziņas. Samaliet mandeles, lazdu riekstus un sausos riekstus lielos gabaliņos, visu samaisiet.
 - Gatavojam mīklu – pie miltiem pievienojam kakao, ingveru un kanēli. Maisījumu samaisiet ar riekstiem un žāvētiem augļiem.
 - Uzsildiet medu un sajauciet ar cukuru. Vāriet līdz iegūsiet viendabīgu masu – karameli.
 - Noklājiet cepamo formu ar ieziestu cepamo papīru un ieleiciet tajā riekstu maisījumu. Aplejiet visu ar karameli, ātri un uzmanīgi samaisiet.
 - Cepiet 150 grādos 1,5 stundas.
 
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2
	