Ķiršu kūka „Bauda” (fotorecepte)

Sastāvdaļas:

Mīklai:

  • 3 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g miltu

Krēmam:

  • 250 g trekna saldā krējuma
  • 250 g „Maskarpones” siera
  • 150 g cukura

Kā arī:

  • ķiršu liķieris/kompots
  • 100 g šokolādes
  • ķirši

Gatavošanas gaita:

Olas sakuliet ar cukuru (kuliet 5-7 minūtes). Pievienojiet miltus, samīciet ne pārāk šķidru mīklu.

Ielejiet mīklu ar sviestu ieziestā formā.

Cepiet 180 grādos cepeškrāsnī 20-25 minūtes.

Izcepto biskvītu nedaudz ieziediet ar kompotu/liķieri.

Izlieciet uz biskvīta ķiršus bez kauliņiem.

Pagatavojiet krēmu – sakuliet saldo krējumu ar cukuru, pievienojiet maskarpone un samaisiet.

Uzklājiet krēmu uz ķiršiem.

Sarīvējiet šokolādi uz smalkas rīves, apkaisiet kūku ar šokolādi.

Turiet ledusskapī 3-4 stundas.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook.good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment