Sastāvdaļas:
Mīklai:
- 3 olas
- 150 g cukura
- 150 g miltu
Krēmam:
- 250 g trekna saldā krējuma
- 250 g „Maskarpones” siera
- 150 g cukura
Kā arī:
- ķiršu liķieris/kompots
- 100 g šokolādes
- ķirši
Gatavošanas gaita:
Olas sakuliet ar cukuru (kuliet 5-7 minūtes). Pievienojiet miltus, samīciet ne pārāk šķidru mīklu.
Ielejiet mīklu ar sviestu ieziestā formā.
Cepiet 180 grādos cepeškrāsnī 20-25 minūtes.
Izcepto biskvītu nedaudz ieziediet ar kompotu/liķieri.
Izlieciet uz biskvīta ķiršus bez kauliņiem.
Pagatavojiet krēmu – sakuliet saldo krējumu ar cukuru, pievienojiet maskarpone un samaisiet.
Uzklājiet krēmu uz ķiršiem.
Sarīvējiet šokolādi uz smalkas rīves, apkaisiet kūku ar šokolādi.
Turiet ledusskapī 3-4 stundas.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook.good
Pages: 1 2