Kaut kas neierasti gards! Halvas kūka

Gatavošanas gaita:

  1. Halvu sasmalciniet, 1 ēdamkaroti atstājiet dekoram.
  2. 200 g mīksta sviesta sarīvejiet ar cukuru, pievienojiet olas, sakuliet. Samaisiet masu ar halvu, tad pievienojiet klāt izsijātus miltus ar cepamo pulveri.
  3. Cepamo formu (jo mazāks diametrs, jo lielāks biskvīts sanāks) noklājiet ar cepamo papīru un salieciet mīklu. Cepiet 180 grādos 35-40 minūtes.
  4. Kamēr kūka cepas, pagatavojiet glazūru. Šokolādi un atlikušo 20 g sviesta izkausējiet ūdens peldē, pastāvīgi maisot.
  5. Aplejiet atdzisušo kūku ar glazūru, apkaisiet ar sasmalcinātiem riekstiem un halvu. Ņamma!

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment