Gatavošanas gaita:
- Halvu sasmalciniet, 1 ēdamkaroti atstājiet dekoram.
- 200 g mīksta sviesta sarīvejiet ar cukuru, pievienojiet olas, sakuliet. Samaisiet masu ar halvu, tad pievienojiet klāt izsijātus miltus ar cepamo pulveri.
- Cepamo formu (jo mazāks diametrs, jo lielāks biskvīts sanāks) noklājiet ar cepamo papīru un salieciet mīklu. Cepiet 180 grādos 35-40 minūtes.
- Kamēr kūka cepas, pagatavojiet glazūru. Šokolādi un atlikušo 20 g sviesta izkausējiet ūdens peldē, pastāvīgi maisot.
- Aplejiet atdzisušo kūku ar glazūru, apkaisiet ar sasmalcinātiem riekstiem un halvu. Ņamma!
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2