Gatavošanas gaita:
- Katru kārtainās mīklas plāceni sarullējiet vienā virzienā līdz iegūsiet taisnstūra formas.
- Katru taisnstūri sagriežam 4 daļās (vai 2, atkarībā no mīklas sākotnējā izmēra, receptē ir 2 mīklas plāceņi, tāpēc tos sagrieza 4 daļās), jāiznāk ir 8 mīklas plāceņiem.
- Saliekam tos uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru. Cepam 180 grādos 15 minūtes, kamēr mīkla nekļūs zeltaina.
- Kamēr mīkla atdziest – pagatavosim krēmu. Uz mazas rīves sarīvējam citrona miziņas.
- Savienojam mīkstu, istabas temperatūras sviestu, iebiezināto pienu un miziņu. Samaisām.
- Kārtīgi ieziežam ar krēmu mīklas kārtas, katru nedaudz iespiežot.
- Pēdējo mīklas kārtu neieziežam, iespiežam mini-torti ar šķīvi un ieliekam ledusskapī uz 1 stundu.
- Pēc tam, kad kūciņa saspiedās, ieziežam augšējo slāni un malas, tad atkal ieliekam to ledusskapī.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2