Kārtainā kūciņa ar iebiezināto pienu

Gatavošanas gaita:

  1. Katru kārtainās mīklas plāceni sarullējiet vienā virzienā līdz iegūsiet taisnstūra formas.
  2. Katru taisnstūri sagriežam 4 daļās (vai 2, atkarībā no mīklas sākotnējā izmēra, receptē ir 2 mīklas plāceņi, tāpēc tos sagrieza 4 daļās), jāiznāk ir 8 mīklas plāceņiem.
  3. Saliekam tos uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru. Cepam 180 grādos 15 minūtes, kamēr mīkla nekļūs zeltaina.
  4. Kamēr mīkla atdziest – pagatavosim krēmu. Uz mazas rīves sarīvējam citrona miziņas.
  5. Savienojam mīkstu, istabas temperatūras sviestu, iebiezināto pienu un miziņu. Samaisām.
  6. Kārtīgi ieziežam ar krēmu mīklas kārtas, katru nedaudz iespiežot.
  7. Pēdējo mīklas kārtu neieziežam, iespiežam mini-torti ar šķīvi un ieliekam ledusskapī uz 1 stundu.
  8. Pēc tam, kad kūciņa saspiedās, ieziežam augšējo slāni un malas, tad atkal ieliekam to ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Leave a Comment