Kāpēc katram vajag pamēģināt banku terapiju. Lūk, galvenās terapijas priekšrocības!

3) Saaukstēšanās ārstēšana.

Saaukstēšanās gadījumā palīdz banku masāža. Tādam nolūkam mugura tiek sasmērēta ar masāžas eļļu, tiek uzliktas divas, sausas bankas, ar kuru palīdzību tiek veiktas masāžas taisnvirziena vai apļveida kustības.

Tāda masāža ilgst līdz desmit minūtēm un tiek veikta katru dienu. Ārstējot saaukstēšanos, galvenie banku kustības virzieni ir no lāpstiņām uz kaklu un no krūškurvja.

Pēc procedūras slimnieks zem segas guļ vēl pusstundu, vislabāk, ja telpas temperatūra ir +18ºC. Muguras masāža ar bankām izvada mitrumu no plaušām, atbrīvojot elpošanas ceļus.

Tās nav domātas visiem!

Pacientiem, kuri pieņem lēmumu izmēģināt medicīnisko banku terapiju, ir jābūt gataviem, ka parādīsies zilumi. Spēcīga ādas iesūkšana ainsvadiem var bieži radīt zilumus.

Šī īpatnība ir galvenais iemesls, kāpēc bankas nav ieteicams lietot cilvēkiem ar augstu asinsspiedienu un kuri slimo ar hemofiliju.

Viņiem zilumi var parādīties ļoti stipri un pat kļūt sāpīgi. Turklāt dažu ādas infekciju gadījumā bankas var veicināt tālāku mikrobu izplatīšanos pa ķermeni.

Vai jūs kādreiz esat izmantojuši bankas slimības ārstēšanai?

avots: peacequarters.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment