Kāpēc katram vajag pamēģināt banku terapiju. Lūk, galvenās terapijas priekšrocības!

Bankas uz muguru liek, lai noņemtu iekaisuma procesus, mazinātu slimību sindromus un paaugstinātu imunitāti, raksta Peace Quarters.

Medicīniskās bankas, kas uzliktas uz muguras, tiek pielietotas divējādi: stikla un ar polimēra materiāla balonu. Darbības princips ir vienāds: bankas iekšpusē rodas vakums, un tāpēc banka pielīp ķermenim.

Pateicoties spiedienam, kādu rada banka, paātrinās asinsrite un limfas kustība. Iedarbības spēks ir tik liels, ka procesi aktivizējas ne tikai ādā, bet arī audos, kas atrodas ievērojami dziļāk.

Bankas uz muguras: ko tās dod organismam?

Banku ārstnieciski pozitīvais efekts ir saistīts ar to darbību. Piesūcoties ķermenim, banka pastiprina asins pieplūdi tai zonai, kuru noklāj, un tāpēc notiek organisma šūnu atjaunošanās, tiek stimulēta asinsrite un normalizējas vielmaiņa.

1) Sāpju sindroma mazināšana.

Bankas uz muguras atbrīvo no hroniskām sāpēm mugurkaula jostas un kaklu daļās. Ja pēc pāris seansiem sāpes nepāriet pavisam, tad tās kļūst vismaz mazāk izteiktas.

2) Iekšējo orgānu stimulācija.

Cilvēka organisms ir sarežģīta un savstarpēji saistīta sistēma, ktram iekšējam orgānam atbilst sava zona uz ķermeņa, piemēram, sāpes plecu daļā signalizē par problēmām ar nierēm.

Ja zinat, kuras zonas atbild par konkrētiem orgāniem, ar banku uzstādīšanu atbilstošajās vietās var stimulēt iegšējo orgānu darbību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment