Kāpēc ārsti sev uz ķermeņa taisa tetovējumus: “Neatdzīvināt! Nereanimēt!”

Vai jūs kādreiz esat uz ārsta ķermeņa pamanījuši tādus tetovējumus kā “Nereanimēt, neatdzīvināt” ? Ar ko saistīti tādi tetovējumi uz ķermeņa?

Izskaidrojums patiesībā ir ārkārtīgi vienkāršs. Pievērsiet uzmanību – ārsti, cilvēki, kuriem pieejams milzīgs daudzums profesionāļi savā jomā, par kuriem viņi ir pārliecināti, milzīgi nepieciešamo preparātu resursi un nepieciešamā tehnika, aiziet no dzīves bez cīņas.

Reiz bija tāds gadījums, kad ārsts-ortopēds atklāja sev nopietnu diagnozi – aizkuņģa dziedzera vēzis. Viens no valsts labākajiem ķirurgiem piedāvāja viņam savu palīdzību un aparatūru, bet ārsts atteicās. Viss, ko viņš izdarīja – visīsākajā laikā pielika punktu savam ilgus gadus veiktajam darbam, un atlikušo laiku pavadīja kopā ar ģimeni, pie siltā ģimenes pavarda. Šis cilvēks pēc trīs mēnešiem nomira.

Liktos, kāpēc gan profesionālais medicīnas personāls neizmanto pakalpojumus, kurus paši sniedz? Tas tāpēc, ka viņi, kā neviens cits, ierauga tās sava darba ierobežotās iespējas un trūkumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment