Kafijas un šokolādes dievinātājiem – kafijas-šokolādes kēkss

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Cepamformu ieziediet ar sviestu.
  3. Vidējā bļodā samaisiet līdz viendabīgam stāvoklim miltus, cukuru, kakao, sodu, sāli, eļļu, vaniļu, etiķi un kafiju.
  4. Ielejiet mīklu formā.
  5. Cepiet 35-40 minūtes 180 grādos līdz zobu bakstāmais kociņš iznāk no kēksa sauss.
  6. Izņemiet kēksu un atdzesējiet pirms pasniegšanas 2 stundu laikā.
  7. Pasniedziet atdzesētu vai istabas temperatūrā.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment