Kā pagatavot purava pīrāgu ar bekonu

Daudzas saimnieces atsakās gatavot mājās pīrāgus un kūkas 2 iemeslu dēļ: tas prasa daudz laika un izmaksā diezgan dārgi. Faktiski izrādās, ka lielāko daļu kūku, pīrāgu un konditorejas izstrādājumu ir diezgan grūti pagatavot, taču ir patīkami izņēmumi.

Piemēram, puravu pīrāgu ar bekonu var pagatavot ātri un viegli, un tas neprasa daudz tēriņu. Tā maigā mīklas garoza un mīkstais krēmīgais pildījums piešķirs īstu svētlaimi. Netici? Tad drīzāk pagatavo, lai pārliecinātos!

Sastāvdaļas:

250 g kārtainā rauga mīkla

200 g bekons

100 g ciets siers

2 ēdamkarotes saulespuķu eļļa

1 puravs

3 olas

150 g majonēze

Malti melnie pipari pēc garšas

Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

1.Sagrieziet bekonu mazos gabaliņos un apcepiet pannā saulespuķu eļļā, līdz parādās patīkama zeltaina garoza.

2. Puravu sagriež plānos gredzenos un pannā viegli sautē eļļā. Tad tam pievieno ceptu bekonu, sāli, piparus un apcep tos uz lēnas uguns vēl 3–5 minūtes.

3. Nelielā bļodā sakuliet olas un sajauciet tās ar majonēzi. Jāiegūst viendabīga masa. Sieru sarīvē uz rupjās rīves un pievieno olu maisījumam kopā ar bekonu un puraviem. Labi samaisa.

4. Mīklu nedaudz izrullējiet un pēc tam ielieciet to karstumizturīgā formā tā, lai tā pilnībā pārklātu tās malas. Ielejiet pildījumu iekšpusē, nedaudz izlīdziniet un cepiet kūku 50 minūtes 200 ° C temperatūrā.

Atstājiet puravu pīrāgu istabas temperatūrā, līdz tas pilnībā atdziest, un pēc tam sagrieziet šķēlēs. Šis ēdiens var būt ne tikai papildinājums galvenajam ēdienam, bet arī lieliskas brokastis vai pusdienas darbam. Gatavojiet ar prieku!

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment