Kā mīklu uztaisīt ideālu. Daži labāko padomi no meistariem. Tagad es zinu, kā uztaisīt perfektu mīklu!

Biskvītu atdzesē istabas temperatūrā, un pēc tam ņem ārā no formas. Tev būs vieglāk izņemt biskvītu, kā arī jebkuras citas mīklas biskvītu, ja tu formu, kas tikko ir izņemta no cepeškrāsns, uzliksi uz mitras lupatas. Kad forma atdzisīs, pagatavoto cepto izstrādājumu būs viegli izņemt!

2. Mīkla kēksam

Ja mīkla paliek slāņaina, kad tiek pievienotas olas, tad iespējams, ka olas ir par daudz. Seko līdzi tam, lai sviests un olas, kuras tu maisi, būtu vienādā temperatūrā. Turpini maisīt mīklu, līdz tā neiegūs nepieciešamo konsistenci.

Ja kēkss cepeškrāsnī nepiepūšas, tad, visticamāk, sviests ar cukuru ir pārāk maz sakulti. Vēl variants: sviests, taisot mīklu, ir izkusis.

Ja kēkss ir blīvs un salipis, tad tajā ir pārāk daudz miltu vai šķidruma. Nesakultas, bet vienkārši mīklā iemaisītas olas arī rada tādu efektu.

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment