Gatavošanas gaita:
- Atdalām olbaltumus no dzeltenumiem.
- Ledusskapī ieliekam olbaltumus, bet dzeltenumus sajaucam kopā ar biezpienu, cieti, krējumu un vanilīnu.
- Pārliekam biezpiena masu blendera bļodā un samaisām līdz gaisīgai masai.
- Olbaltumus sakuļam līdz baltām putām un tad ieberam cukuru, turpinot kult līdz pilnai izšķīšanai.
- Iegūtā masā ielejam olbaltumus un nedaudz uzmanīgi samaisām pulksteņa virzienā.
- Pudiņa formu ieziežam ar sviestu, ieliekam masu formā un cepam 180 grādos karstā cepeškrāsnī 45-50 minūtes. Vēlams uzreiz to no cepeškrāsns neizņemt, bet ļaut nostāvēties ar atvērtām krāsns durvīm, lai atdziest. Tad uzmanīgi apveliet uz otru pusi.
- Uzlejam virsū jebkādu jums tīkamu krēmu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2