Izcils biezpiena pudiņš

Gatavošanas gaita:

  1. Atdalām olbaltumus no dzeltenumiem.
  2. Ledusskapī ieliekam olbaltumus, bet dzeltenumus sajaucam kopā ar biezpienu, cieti, krējumu un vanilīnu.
  3. Pārliekam biezpiena masu blendera bļodā un samaisām līdz gaisīgai masai.
  4. Olbaltumus sakuļam līdz baltām putām un tad ieberam cukuru, turpinot kult līdz pilnai izšķīšanai.
  5. Iegūtā masā ielejam olbaltumus un nedaudz uzmanīgi samaisām pulksteņa virzienā.
  6. Pudiņa formu ieziežam ar sviestu, ieliekam masu formā un cepam 180 grādos karstā cepeškrāsnī 45-50 minūtes. Vēlams uzreiz to no cepeškrāsns neizņemt, bet ļaut nostāvēties ar atvērtām krāsns durvīm, lai atdziest. Tad uzmanīgi apveliet uz otru pusi.
  7. Uzlejam virsū jebkādu jums tīkamu krēmu.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment