Interesantas un vieglas uzkodu idejas

 

Interesantu un vieglu uzkodu ideju meklējumi ir kļuvuši par aizraujošu piedzīvojumu, atbrīvojoties no ikdienišķām izvēlēm. Neatkarīgi no tā, vai Jūs plānojat skatīties filmu par kazino online vai gaidāt ciemos viesus, šīs receptes Jums neliks vilties!

Šajā rakstā mēs Jūs iepazīstinām ar vairākām uzkodu idejām, kas ne tikai apmierinās Jūsu vēlmes, bet arī piešķirs ikdienai aizraujošu garšas piedzīvojumu.

 

1.     Sātīgie saldā kartupeļa čipsi

Ierastos čipsus nomainiet pret plānās šķēlītēs sagrieztiem saldajiem kartupeļiem. Izkārtojiet tos uz cepamās pannas, pārkaisiet ar savām iecienītākajām piedevām, piemēram, sieru, melnās pupiņas, tomātus un jalapeno pipariem. Pēc tam cepiet, līdz saldie kartupeļi kļūst kraukšķīgi. Šī uzturvielām bagātā alternatīva apmierinās ikviena cilvēka garšu kārpiņas.

 

2.     Avokado un humusa pildītas mini paprikas

Uzlabojiet savu uzkodu kvalitāti ar šīm krāsainajām un kraukšķīgajām mini paprikām, kas pildītas ar krēmīga avokado un pikanta humusa kombināciju. Šīs vitamīniem un veselīgajiem taukiem bagātās uzkodas ir ne tikai viegli pagatavojamas, bet arī ļoti sātīgas.

 

3.     Enerģijas bumbiņas

Enerģijas deva visai dienai! Sajauciet riekstus, žāvētus augļus, sēklas un nedaudz medus vai riekstu sviesta, pēc tam izveidojiet mazas, parocīgas bumbiņas. Šīs enerģijas pilnās uzkodas ir lieliski piemērotas, ja esiet steigā.

 

4.     Kraukšķīgie turku zirņi

Grauzdēti aunazirņi ir daudzpusīga un kraukšķīga uzkoda. Eksperimentējiet ar dažādām garšvielām, piemēram, dūmu papriku, ķiplokiem un parmezānu vai kanēli un medu. Apcepiet, līdz tie kļūst zeltaini brūni, un Jums būs sātīga, olbaltumvielām bagāta uzkoda, ko nobaudīt.

 

5.     Ābolu načo

Sagrieziet ābolus plānās šķēlītēs un izkārtojiet tos uz šķīvja. Apsmērējiet ar mandeļu vai zemesriekstu sviestu un pārkaisiet šķēlītes ar granolu, sasmalcinātiem riekstiem un nedaudz kanēļa. Šie ābolu načo ir veselīga, salda un garšīga alternatīva tradicionālajiem načo.

 

6.     Gurķu suši

 

Ja esiet suši cienītājs, Jums noteikti jāizmēģina šie gurķu suši! zkārtojiet plāni sagrieztu gurķu sloksnes un piepildiet tās ar savām iecienītākajām sastāvdaļām, piemēram, avokado, krabju nūjiņām vai garnelēm un krēmsieru. Sarullējiet tos un nostipriniet ar zobu bakstāmajiem kociņiem. Šie atsvaidzinošie un mazkaloriju suši rullīši ir kraukšķīgs, sātīgs našķis bez rīsiem.

 

7.     Mango čili laima popkorns

 

Uzlabojiet savu popkorna kvalitāti, iemaisot tajā pikantu čili pulvera, laima miziņas un sāls piedevu maisījumu. Pievienojiet nelielus mango gabaliņus, lai iegūtu saldo un pikantu garšas eksploziju. Šī unikālā popkorna recepte ir ne tikai viegli pagatavojama, bet arī piešķir uzkodu laikam tropisku noskaņu.

 

8.     Cukini picas kumosiņi

 

Sagrieziet cukini apaļās šķēlītēs un pārklājiet tās ar tomātu mērci. Pēc tam pārkaisiet tās ar sieru un citām Jūsu iecienītākajiem picas piedevām. Cepiet, līdz siers ir izkusis. Šie cukini picas kumosiņi ir alternatīva tradicionālajai picai ar zemu ogļhidrātu saturu. Tā ir ne tikai garšīga, bet arī sātīga uzkoda.

 

9.     Banānu kumosiņi ar šokolādi

 

Sagrieziet banānus mazos gabaliņos un iemērciet tos izkausētā tumšajā šokolādē. Pirms šokolādes sabiezēšanas tos apviļā sasmalcinātos riekstos vai sasmalcinātā kokosriekstā, lai iegūtu papildu tekstūru. Ļoti viegla, bet arī ļoti garšīga recepte. Lieliska alternatīva ierastajām šokolādes konfektēm.

 

10.  Pikantie kvinojas kumosiņi

 

Sajauciet vārītu kvinoju ar sasmalcinātu sieru, kubiņos sagrieztiem dārzeņiem un Jūsu iecienītākajiem garšaugiem un garšvielām. Izveidojiet no maisījuma mazus kumosiņus un cepiet tos, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Šie kvinojas kumosiņi ir ne tikai ērta uzkoda, bet arī lielisks veids, kā iekļaut uzturā pilngraudu produktus un dārzeņus.

 

No atsvaidzinošiem gurķu suši rullīšiem līdz apburošam saldumam, ko sniedz šokolādē mērcēti banānu kumosiņi – šīs receptes piedāvā dažādas garšas un tekstūras, lai jūsu uzkodu laiks būtu gan sātīgs, gan piedzīvojumiem bagāts. Lai labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment