Ieprieciniet sevi ar kaut ko gardu! Marmora ķirbja sacepums

Gatavošanas gaita:

  1. Mannā sajauciet ar pienu un ļaujiet nostāvēties 10-15 minūtes.
  2. Sarīvējiet biezpienu ar 3 ēdamkarotēm cukura un olu dzeltenumiem, atsevišķi sakuliet olbaltumus līdz masa kļūst apjomīga. Tad savienojiet biezpiena masu, mannā un olbaltumus. Sadaliet masu uz pusēm.
  3. Ķirbi sarīvējiet uz lielas rīves, izspiediet, pievienojiet kanēli un atlikušo cukuru.
  4. Samaisiet ķirbi ar vienu no biezpiena masām.
  5. Izlieciet sacepumu uz cepamās formas, kas ir ieziesta ar sviestu, pēc kārtas uzklājot biezpiena slāņus – 2 ēdamkarotes tīras biezpiena masas, tad 2 ēdamkarotes ķirbja masas.
  6. Cepiet 45 minūtes 180 grādos.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment