Gatavošanas gaita:
- Mannā sajauciet ar pienu un ļaujiet nostāvēties 10-15 minūtes.
- Sarīvējiet biezpienu ar 3 ēdamkarotēm cukura un olu dzeltenumiem, atsevišķi sakuliet olbaltumus līdz masa kļūst apjomīga. Tad savienojiet biezpiena masu, mannā un olbaltumus. Sadaliet masu uz pusēm.
- Ķirbi sarīvējiet uz lielas rīves, izspiediet, pievienojiet kanēli un atlikušo cukuru.
- Samaisiet ķirbi ar vienu no biezpiena masām.
- Izlieciet sacepumu uz cepamās formas, kas ir ieziesta ar sviestu, pēc kārtas uzklājot biezpiena slāņus – 2 ēdamkarotes tīras biezpiena masas, tad 2 ēdamkarotes ķirbja masas.
- Cepiet 45 minūtes 180 grādos.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2