Garšas kārpiņu svētki! Magoņu pīrāgs vācu gaumē (fotorecepte)

Sarīvējiet ar pirkstiem miltus, aukstu sviestu un cukuru.

2/3 no iegūtām drupačām iespiediet 24 cm lielā cepamā formā un ielieciet ledusskapī.

Pildījumam – lielā kastrolī samaisiet pienu, cukuru un sviestu, vāriet.

Burbuļojošā pienā pievienojiet mannā un magones, samaisiet un ļaujiet atpūsties 10 minūtes.

Sanāks tikpat bieza masa kā skābais krējums.

Biezpienu sakuliet ar olu.

Pievienojiet biezpienu pie magoņu masas un samaisiet.

Izlieciet pildījumu uz aukstas mīklas.

Virsū apkaisiet ar atlikušām drupačām. Cepiet 1 stundu 180 grādos karstā cepeškrāsnī.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment