Gardā un tik ļoti iecienītā „Rudā” torte (fotorecepte)

Gatavošanas gaita:

Olas sakuliet ar cukuru, tad atsevišķā traukā 100 g sviesta sajauciet ar medu, izkausējiet sviesta masu.

Pievienojiet sodu un vāriet līdz iegūsiet piesātinātu karameļu krāsu. Noņemiet no uguns.

Maisiet vēl vienu minūti, pievienojiet olu masu, tad miltus, samīciet mīklu.

bz5jincpy5w

Sadaliet mīklu 6 daļās, no katras daļas izveidojot apli.

Sarullējiet, cepiet 170 grādos 3-4 minūtes.

qtctpgauzii

Izgrieziet apļus, uzliekot virsū šķīvi.

xucn8rtpdh8

Cepiet visus 6 plāceņus, apsedziet tos ar dvieli, kamēr gatavojas krēms – sajauciet iebiezināto pienu ar 200 g sviesta, sakuliet līdz viendabīgai masai.

y_r6dlhf6zi

Apgrieztos tortes biskvīta gabaliņus samaliet blenderī drupačās.

bjspymuodgs

Ieziediet torti ar krēmu, apkaisiet virsū drupačas. Atkārtojiet to pašu ar visiem tortes slāņiem.

028sh9s6ueq

Tortes malas ieziediet ar krēmu, apkaisiet visu torti ar drupačām.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Leave a Comment