Gatavošanas gaita:
Olas sakuliet ar cukuru, tad atsevišķā traukā 100 g sviesta sajauciet ar medu, izkausējiet sviesta masu.
Pievienojiet sodu un vāriet līdz iegūsiet piesātinātu karameļu krāsu. Noņemiet no uguns.
Maisiet vēl vienu minūti, pievienojiet olu masu, tad miltus, samīciet mīklu.
Sadaliet mīklu 6 daļās, no katras daļas izveidojot apli.
Sarullējiet, cepiet 170 grādos 3-4 minūtes.
Izgrieziet apļus, uzliekot virsū šķīvi.
Cepiet visus 6 plāceņus, apsedziet tos ar dvieli, kamēr gatavojas krēms – sajauciet iebiezināto pienu ar 200 g sviesta, sakuliet līdz viendabīgai masai.
Apgrieztos tortes biskvīta gabaliņus samaliet blenderī drupačās.
Ieziediet torti ar krēmu, apkaisiet virsū drupačas. Atkārtojiet to pašu ar visiem tortes slāņiem.
Tortes malas ieziediet ar krēmu, apkaisiet visu torti ar drupačām.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good