Gaisīga un tik viegla torte „Pavlova”

Gatavošanas gaita:

  1. Cukuru sajaucam ar cieti.
  2. Baltumus liekam miksera bļodā un sākam kult uz liela ātruma. Pakāpeniski, vienu karoti pēc otras, pievienojam cukura-cietes maisījumu.
  3. Kad viss cukurs ir iebērts, sakuļam vēl dažas minūtes, lai maisījums kļūtu gluds un spīdīgs. Ielejam citrona sulu un vēlreiz sakuļam. Lai pārbaudītu, vai bezē masa ir gatava, paņemam nelielu masu ar karoti un pagriežam karoti kājām gaisā – masai nav jākrīt.
  4. Saliekam maisījumu uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, 9 nelielu ligzdu formā ar nelieliem padziļinājumiem centrā.
  5. Cepamo krāsni sasildām līdz 180 grādiem. Uzreiz ieliekam cepamo formu krāsnī un samazinām temperatūru līdz 110-120 grādiem. Cepam līdz bezē garoza kļūst sausa. Izņemam no cepeškrāsns un ļaujam atdzist.
  6. Gatavojam krēmu. Lielā ātrumā sakuļam aukstu saldo krējumu ar pūdercukuru.
  7. Izliekam putukrējumu uz bezē, dekorējam ar augļiem vai dārzeņiem.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Leave a Comment