Franču lauku pīrāgs ar medu (fotorecepte)

002

Izsijājiet bļodā sausās sastāvdaļas – miltus, sodu, sāli un muskatriekstu. Muskatriekstu var aizvietot ar kanēli vai ingveru – pēc jūsu vēlmes.

004

Tālāk pievienojam olas un pienu.

005

Tad medu.

006

Un izkausētu sviestu.

007

Sagrieziet lielos gabaliņos plūmes un pievienojiet to mīklai.

009

Labi samaisiet mīklu līdz viendabīgai masai. Kā redziet, blenderis vai mikseris šeit nav nepieciešams.

010

Pārlieciet mīklu formā, kas ir nosmērēta ar sviestu vai noklātu ar cepamo papīru.

011

Cepam 175 grādos apmēram 35 minūtes. Pārbaudiet ar koka karoti pīrāga gatavību, tiklīdz parādīsies zeltaina garoza.

012

Ļaujiet atdzist uz restes, bez cepamformas.

014

Lūk, cik tas ir porains un skaists. Svarīgi – atkarībā no medus deserts var sanākt nedaudz sauss, tad vienkārši var to piesūkt ar sīrupu vai ievārījumu pēc jūsu vēlmes.

Labu apetīti!

Avots: andychef.ru

Leave a Comment