Nelielā kastrolī ielejiet ūdeni, pievienojiet sviestu un nedaudz sāls. Vāriet, tad pievienojiet miltus un kārtīgi maisiet. Vāriet vēl 2 minūtes, galvenais, lai masa nepiedegtu!
Noņemiet masu no uguns, ātri pievienojiet klāt visas olas. Pēc katras olas pievienošanas ir kārtīgi, taču ne ilgi, jāmaisa. Beigās masai ir jāsanāk viendabīgai.
Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru, ieziediet ar eļļu. Ar ēdamkarotes palīdzību salieciet eklērus uz cepamās formas, mēģinot katru gabaliņu padarīt vienādu.
Cepiet eklērus apmēram 35-45 minūtes 175 grādos karstā cepeškrāsnī. Izņemiet gatavos eklērus no cepeškrāsns, ļaujiet tiem nedaudz atdzist. Tad izveidojot nelielus iegriezumus eklēros, ar tējkaroti vai konditorejas šprici piepildiet tos ar krēmu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria