Ēdiens, kas ir garšīgāks par picu – ungāru langošs

Gatavošanas gaita:

  1. Novāriet kartupeļus sālītā ūdenī. Nolejiet ūdeni, izveidojiet kartupeļu biezeni. ATdzesējiet to.
  2. Siltā pienā izšķīdiniet raugu un cukuru. Ļaujiet nostāvēties 5-10 minūtes.
  3. Ieberiet kartupeļu biezenī miltus un sāli. Miltus ir jāizsijā un jāpievieno klāt pakāpeniski, līdz jūs iegūstat viendabīgu mīklu. Savienojiet kartupeļu masu ar mīklu, samīciet mīklu. Apsedziet to un ļaujiet uzbriest siltā vietā. Pietiks ar 1 stundu.
  4. Sarullējiet mīklu 1,5 cm biezā plācenī un izgrieziet no tā aplīšus. Var tos arī nesarullēt, bet uzreiz izveidot mīklas plācenīšus.
  5. Uzsildiet eļļu. Cepiet plāceņus līdz tiem ir zeltaina garoza no abām pusēm.
  6. Ieziediet plāceņus ar ķiploku. Apkaisiet ar sāli.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment