Draudzene iegrieza caurumu manā trauku mazgāšanas švammītē. Tagad es arī tā daru!

Mani pārsteidza tas, ka mums mājiņā viss, kas paredzēts ikdienas sadzīvei, bija jauns, neko nevajadzēja pirkt. Roku ziepes, trauku mazgāšanas švamme, salvetes un virtuves dvieļi. Arī trauki likās pilnīgi jauni. Kaut gan droši vien, ka nebija. Nu, lūk.

Pirmajā dienā, kā mēs ievācāmies, mana draudzene paņēma šķēres un trauku mazgāšanas švammes viducī izgrieza caurumu. Es jautāju – kāpēc tā dari? Viņa klusējot uzmauca šo švammīti uz virtuves krāna. Interesanti, tas taču ir elementāri, bet es nevarēju saprast. Mums bija viss nepieciešamais sadzīvei un saimniecībai, bet nebija paliktnītis švammei. Bet draudzene ir ļoti piekasīga un ideāliste. Viņai nepieciešams viss, lai būtu perfekti.

Vēlāk mājas es arī tāpat pamēģināju, un tagad vienmēr trauku švammītē pa vidu izgriežu caurumu un uzkarinu uz krāna. No higiēnas viedokļa – vienkārši kolosāla viltība. No ērtību viedokļa – tā patīk daudz labāk, nekā karināt uz speciāla plauktiņa pie izlietnes. Tur vienmēr maisās pa kājām. Bet varbūt visiem tā nav, varbūt tikai man maisās. Žēl, ka pārdošanā jau nav gatavas tādas švammes ar caurumu, es pirktu tikai tādas.

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment