Gatavošanas gaita:
Braunijam:
- Sasildām cepeškrāsni līdz 170 grādiem.
- Izkausējam šokolādi ūdens pirtī (ielejam kastrolī ūdeni, vāram to un uz tā uzliekam trauku ar šokolādi).
- Sakuļam blenderī sviestu un cukurpūderi, kamēr masa nekļuva vienmērīga.
- Vienu pēc otras pievienojam klāt olas, turpinot kult.
- Pakāpeniski pieberam klāt miltus, kārtīgi samaisot mīklu.
- Pievienojam šokolādi un vēlreiz samaisām. Ieliekam masu sagatavotā cepamformā un izlīdzinām augšu.
Siera kūkai:
- Sakuļam krēmsieru, cukurpūderi un vaniļas ekstraktu.
- Turpinot kult, pievienojam klāt citu pēc citas olas. Masai ir jābūt mīkstai un krēmveidīgai.
- Izliekam siera kūkas masu uz braunija kārtas un izlīdzinām.
- Cepam 30-40 minūtes vai līdz brīdim, kad siera kūka kļūs blīva, bet tās malas neiegūs zeltainu toni (deserta centram vēl joprojām ir jābūt bālam)
Krēmam
- Sakuļam saldo krējumu ar cukurpūderi. Pēc vēlmes var pievienot klāt ogas.
- Izņemam no cepamformas siera kūku+brauniju, smērējam ar saldo krējumu, rotājam ar ogām vai šokolādi.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2