Gatavošanas gaita:
Braunijam:
- Sasildām cepeškrāsni līdz 170 grādiem.
 - Izkausējam šokolādi ūdens pirtī (ielejam kastrolī ūdeni, vāram to un uz tā uzliekam trauku ar šokolādi).
 - Sakuļam blenderī sviestu un cukurpūderi, kamēr masa nekļuva vienmērīga.
 - Vienu pēc otras pievienojam klāt olas, turpinot kult.
 - Pakāpeniski pieberam klāt miltus, kārtīgi samaisot mīklu.
 - Pievienojam šokolādi un vēlreiz samaisām. Ieliekam masu sagatavotā cepamformā un izlīdzinām augšu.
 
Siera kūkai:
- Sakuļam krēmsieru, cukurpūderi un vaniļas ekstraktu.
 - Turpinot kult, pievienojam klāt citu pēc citas olas. Masai ir jābūt mīkstai un krēmveidīgai.
 - Izliekam siera kūkas masu uz braunija kārtas un izlīdzinām.
 - Cepam 30-40 minūtes vai līdz brīdim, kad siera kūka kļūs blīva, bet tās malas neiegūs zeltainu toni (deserta centram vēl joprojām ir jābūt bālam)
 
Krēmam
- Sakuļam saldo krējumu ar cukurpūderi. Pēc vēlmes var pievienot klāt ogas.
 - Izņemam no cepamformas siera kūku+brauniju, smērējam ar saldo krējumu, rotājam ar ogām vai šokolādi.
 
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2
	