Dievišķīgs deserts, kas apvieno sevī brauniju un siera kūku

Gatavošanas gaita:

Braunijam:

  1. Sasildām cepeškrāsni līdz 170 grādiem.
  2. Izkausējam šokolādi ūdens pirtī (ielejam kastrolī ūdeni, vāram to un uz tā uzliekam trauku ar šokolādi).
  3. Sakuļam blenderī sviestu un cukurpūderi, kamēr masa nekļuva vienmērīga.
  4. Vienu pēc otras pievienojam klāt olas, turpinot kult.
  5. Pakāpeniski pieberam klāt miltus, kārtīgi samaisot mīklu.
  6. Pievienojam šokolādi un vēlreiz samaisām. Ieliekam masu sagatavotā cepamformā un izlīdzinām augšu.

Siera kūkai:

  1. Sakuļam krēmsieru, cukurpūderi un vaniļas ekstraktu.
  2. Turpinot kult, pievienojam klāt citu pēc citas olas. Masai ir jābūt mīkstai un krēmveidīgai.
  3. Izliekam siera kūkas masu uz braunija kārtas un izlīdzinām.
  4. Cepam 30-40 minūtes vai līdz brīdim, kad siera kūka kļūs blīva, bet tās malas neiegūs zeltainu toni (deserta centram vēl joprojām ir jābūt bālam)

Krēmam

  1. Sakuļam saldo krējumu ar cukurpūderi. Pēc vēlmes var pievienot klāt ogas.
  2. Izņemam no cepamformas siera kūku+brauniju, smērējam ar saldo krējumu, rotājam ar ogām vai šokolādi.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Leave a Comment