Dievišķīgs ābolu pīrāgs ungāru gaumē

Gatavošanas gaita:

  1. Izsijātos miltus apvienot ar mannu, cukuru, kanēli un cepamo pulveri, samaisīt.
  2. Nomazgāt un nomizot ābolus, izgriezt sēklas, sarīvēt ābolus uz lielas rīves.
  3. Noklāt pīrāga cepamo formu ar cepamo papīru vai foliju, labi ieziest ar sviestu.
  4. Formas dibenā iebērt daļu no sausā miltu maisījuma, izlīdzināt, virsū izlikt tikpat biezā slānī ābolu kārtu, izlīdzināt.
  5. Tāpat vēlreiz izlikt miltu maisījumu un ābolus.
  6. Miltu maisījuma slānim ir jābūt pēdējam.
  7. Sarīvēt virsū uz pīrāga sviestu, ielikt to 180 grādos siltā cepeškrāsnī un cept 40-50 minūtes līdz zeltainai garozai.

Labu apetīti!

Avots: ovkuse.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment