Gatavošanas gaita:
- Izsijātos miltus apvienot ar mannu, cukuru, kanēli un cepamo pulveri, samaisīt.
- Nomazgāt un nomizot ābolus, izgriezt sēklas, sarīvēt ābolus uz lielas rīves.
- Noklāt pīrāga cepamo formu ar cepamo papīru vai foliju, labi ieziest ar sviestu.
- Formas dibenā iebērt daļu no sausā miltu maisījuma, izlīdzināt, virsū izlikt tikpat biezā slānī ābolu kārtu, izlīdzināt.
- Tāpat vēlreiz izlikt miltu maisījumu un ābolus.
- Miltu maisījuma slānim ir jābūt pēdējam.
- Sarīvēt virsū uz pīrāga sviestu, ielikt to 180 grādos siltā cepeškrāsnī un cept 40-50 minūtes līdz zeltainai garozai.
Labu apetīti!
Avots: ovkuse.ru
Pages: 1 2