1. Atsaldējiet mīklu, nedaudz izrullējiet to garumā līdz 4-5 mm biezumam. Sagrieziet strēmelītēs 1,5-2cm platumā.
2. Attīriet cīsiņus. Spirālveidā un nedaudz ar pārlaidumu (cīsiņa galiem nav jābūt pilnībā aptītiem, tiem ir nedaudz jāizlien ārā no mīklas) ietiniet cīsiņu mīklas strēmelītēs.
3. Pēc vēlmes var izmantot sieru. Uztaisiet nelielu garenisku iegriezumu cīsiņā un ielieciet nelielu rīvētā siera daudzumu. Tāpat aptiniet cīsiņu ar mīklas strēmeli.
4. Aptītos cīsiņus izlieciet uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru. Atstājiet uz 15-20 minūtēm. Sakuliet olu un sasmērējiet ar to cīsiņus mīklā no augšas un malās. Ielieciet tos cepeškrāsnī uz apmēram 20 minūtēm 200 grādos.
5. Gataviem cīsiņiem mīklā ir brūnēja augša. Tos var ēst gan siltus, gan aukstus.
Labu apetīti!
Avots: kamelena.ru