Cepumi „Kanēļa spirāles” (fotorecepte)

pechenie-s-mnms-2

Gatavojam mīklu. Sviestu sakuļam ar cukuru un sāli līdz krēmveidīgai konsistencei.

pechenie-s-mnms-3

Pievienojam olu, atkal sakuļam. Pievienojam izsijātus miltus ar cepamo pulveri un samaisām mīkstu mīklu.korichnye-spiralki-1

Sarullējam mīklu taisnstūra formā. Visvieglāk to ir darīt ar 2 cepamā papīra lapām starp mīklu – tā mīkla nepielīp ne pie galda, ne pie mīklas veltnētāja.

korichnye-spiralki-2

Mīklu apkaisām ar cukura un kanēļa maisījumu.

Sarullējam apjomīgā ruletē, sākot no taisnstūra garākās malas. Ietinām ruleti pārtikas plēvē un turām ledusskapī 1 stundu vai saldētavā 20-30 minūtes.

korichnye-spiralki-3

Sagriežam ruleti 1 cm biezos gabaliņos. Uzliekam uz cepamās formas.

Cepam 180 grādos karstā cepeškrāsnī līdz nedaudz zeltainām maliņām 12-15 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment