Gatavojam mīklu. Sviestu sakuļam ar cukuru un sāli līdz krēmveidīgai konsistencei.
Pievienojam olu, atkal sakuļam. Pievienojam izsijātus miltus ar cepamo pulveri un samaisām mīkstu mīklu.
Sarullējam mīklu taisnstūra formā. Visvieglāk to ir darīt ar 2 cepamā papīra lapām starp mīklu – tā mīkla nepielīp ne pie galda, ne pie mīklas veltnētāja.
Mīklu apkaisām ar cukura un kanēļa maisījumu.
Sarullējam apjomīgā ruletē, sākot no taisnstūra garākās malas. Ietinām ruleti pārtikas plēvē un turām ledusskapī 1 stundu vai saldētavā 20-30 minūtes.
Sagriežam ruleti 1 cm biezos gabaliņos. Uzliekam uz cepamās formas.
Cepam 180 grādos karstā cepeškrāsnī līdz nedaudz zeltainām maliņām 12-15 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2