Sastāvdaļas:
- 3 vidēja izmēra burkānu
- 3 olas
- ¾ tases augu eļļas
- 2 glāzes miltu
- 1 ½ tase cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Glazūrai:
- 1 tase cukura
- 1 tase kakao-pulvera
- ¼ tases piena
- 50 g sviesta
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Gatavošanas gaita:
- Burkānus, olas un eļļu ielieciet blenderī un 5 minūtes blenderējiet.
- Bļodā sajaukt miltus, cukuru un cepamo pulveri.
- Burkānu-olu maisījumu ieliet bļodā ar miltu maisījumu un samaisīt līdz viendabīgai masai.
- 20 cm cepamformā ielejiet iegūto masu un cepiet 45 minūtes 175 grādos.
- Glazūrai – kastrolī samaisiet cukuru, kakao, pienu un sviestu, vāriet. Tiklīdz sāk burbuļot, pagaidiet 1 minūti un noņemiet no uguns.
- Aplejiet atdzisušo pīrāgu ar glazūru.
Labu apetīti!
Avots: marketium.ru
Pages: 1 2