Burkānu pīrāgs ar šokolādes glazūru.. to var ēst bezgalīgi!

Sastāvdaļas:

  • 3 vidēja izmēra burkānu
  • 3 olas
  • ¾ tases augu eļļas
  • 2 glāzes miltu
  • 1 ½ tase cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera

Glazūrai:

  • 1 tase cukura
  • 1 tase kakao-pulvera
  • ¼ tases piena
  • 50 g sviesta

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Gatavošanas gaita:

  1. Burkānus, olas un eļļu ielieciet blenderī un 5 minūtes blenderējiet.
  2. Bļodā sajaukt miltus, cukuru un cepamo pulveri.
  3. Burkānu-olu maisījumu ieliet bļodā ar miltu maisījumu un samaisīt līdz viendabīgai masai.
  4. 20 cm cepamformā ielejiet iegūto masu un cepiet 45 minūtes 175 grādos.
  5. Glazūrai – kastrolī samaisiet cukuru, kakao, pienu un sviestu, vāriet. Tiklīdz sāk burbuļot, pagaidiet 1 minūti un noņemiet no uguns.
  6. Aplejiet atdzisušo pīrāgu ar glazūru.

Labu apetīti!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment