Brīnumaini vienkārši pagatavojamie Vīnes cepumi

  1. Sakuliet gabaliņos sagrieztu, aukstu sviestu, olas, miziņas un cukuru.
  2. Pievienojiet mitlus
  3. Samīciet elastīgu mīklu, atastājiet to uz 30 minūtēm.
  4. Sarullējiet mīklu uz galda, kas ir apkaisīts ar mīklu, līdz 3-5 mm biezumam. Mīklu sagrieziet taisnstūros. Salieciet tos uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.
  5. Cepiet 200 grādos karstā cepeškrāsnī 10-15 minūtes līdz zeltainai krāsai. Gatavos cepumus salieciet uz režģa.
  6. Kad cepumi atdzisīs – ieziediet to virsmu ar džemu.
  7. Glazūrai – sajauciet pūdercukuru ar citronu (jāsanāk ne pārāk biezai un ne pārāk šķidrai, staipīgai masai bez kamoliņiem. Var pievienot nedaudz kanēļa. Glazūru uzlejiet uz cepumiem.
  8. Ļaujiet glazūrai atdzist un pasniedziet cepumus pie tējas!

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment