- Sakuliet gabaliņos sagrieztu, aukstu sviestu, olas, miziņas un cukuru.
- Pievienojiet mitlus
- Samīciet elastīgu mīklu, atastājiet to uz 30 minūtēm.
- Sarullējiet mīklu uz galda, kas ir apkaisīts ar mīklu, līdz 3-5 mm biezumam. Mīklu sagrieziet taisnstūros. Salieciet tos uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.
- Cepiet 200 grādos karstā cepeškrāsnī 10-15 minūtes līdz zeltainai krāsai. Gatavos cepumus salieciet uz režģa.
- Kad cepumi atdzisīs – ieziediet to virsmu ar džemu.
- Glazūrai – sajauciet pūdercukuru ar citronu (jāsanāk ne pārāk biezai un ne pārāk šķidrai, staipīgai masai bez kamoliņiem. Var pievienot nedaudz kanēļa. Glazūru uzlejiet uz cepumiem.
- Ļaujiet glazūrai atdzist un pasniedziet cepumus pie tējas!
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2