Mīklai – šokolādi un sviestu izkausējiet ūdens peldē. Olas nedaudz sakuliet kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Sajauciet olas ar šokolādes-sviesta maisījumu, pievienojiet miltus, maisiet no apakšas uz augšu. Ielejiet 20×30 (apmēram) cepamā formā, kas ir ieziesta ar sviestu.
Cepiet 30 minūtes 200 grādos. Atdzesējiet, neizņemot no formas.
Piparmētras krēms – sviestu sakuliet ar pūdercukuru, pielejiet sīrupu. Kārtīgi samaisiet. Ieziediet krēmu uz atdzisušas šokolādes mīklas, ielieciet ledusskapī uz pusstundu.
Šokolādes glazūra – izkausējiet sviestu un šokolādi ūdens peldē, uzziediet glazūru uz piparmētras slāņa, ielieciet ledusskapī līdz braunijs pilnībā atdzisa.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2