Biezpiena pudiņš ar rozīnēm un āboliem

Gatavošanas gaita:

  1. Biezpienu izspiediet caur sietiņu vai gaļas maļamo mašīnu.
  2. Nomazgājiet ābolus, nomizojiet un izgrieziet serdes, smalki sagrieziet, pievienojiet kārtīgi izmazgātas rozīnes.
  3. Biezpienu savienojiet ar āboliem, pienu, rozīnēm, cukuru, vaniļu un olu dzeltenumiem, mannā un labi samaisiet. Tad sagatavotā masā pievienojiet sakultos olbaltumus.
  4. Iegūto masu izlieciet cepamā formā, kas ir ieziesta ar sviestu, tad ielieciet to cepeškrāsnī, cepiet 180 grādos 45-50 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas uzlejiet virsū skābo krējumu.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment