Gatavošanas gaita:
- Ja biezpiens ir graudains, tad to ir jāsarīvē caur sietiņu. Bļodā sajauciet biezpienu, cukuru, sāli un sviestu, pievienojiet nedaudz sakultu olu un vēlreiz samaisiet. Ieberiet izsijātus miltus ar cepamo pulveri, samīciet mīkstu mīklu. Pēc nepieciešamības varat pievienot vēl miltus. Mīklu apsedziet ar bļodu.
- Ābolus nomizojiet un sagrieziet mazos kubiņos. Kastrolī izkausējiet sviestu, pievienojiet cukuru un ābolus, sautējiet kamēr šķidrums iztvaicēs, bet āboli kļūs mīksti. Beigās pievienojiet vanilīnu (vai kanēli) un rozīnes. Samaisiet, ļaujiet pildījumam atdzist.
- Cepeškrāsni uzsildiet līdz 200 grādiem, formu apsedziet ar cepamo papīru, ieziediet ar sviestu.
- Mīklu sadaliet 10 daļās, izveidojiet pīrādziņus, salieciet tos uz formas un ieziediet ar olu.
- Cepiet pīrādziņus līdz tie ir zeltaini.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2