Biezpiena kūka “Eņģeļa asaras”

Gatavošanas gaita:

  1. Pamatnei – miltus ar cepamo pulveri sajauciet ar auksta sviesta gabaliņiem.
  2. Olas sakuliet ar cukuru. Visu sajauciet un samīciet mīklu. Gatavo mīklu ietiniet pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī uz 30 minūtēm.
  3. Pildījumam: sakuliet visas sastāvdaļas ar blenderi līdz iegūsiet viendabīgu masu.
  4. Suflē – sakuliet olbaltumus stiprās putās, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru.
  5. Ja olbaltumi slikti sakulsies, jūs neredzēsiet “asaras”.
  6. Izņemiet mīklu no ledusskapja un ielieciet kūku formā (24 cm diametrā), izveidojot bortiņus 0,5 cm biezumā.
  7.  Virsū izlieciet biezpiena pildījumu.
  8. Cepiet cepeškrāsnī 20-30 minūtes 180 grādos. Izņemiet, virsū izlieciet suflē un cepiet vēl 10-15 minūtes līdz zeltainai krāsai. Nepārcepiet!
  9. Izslēdzam cepeškrāsni, atveram krāsns durtiņas un atstājam torti tādā stāvoklī 40 minūtes. Tad izņemam no krāsns un gaidām līdz torte pilnībā atdziest. Apmēram pēc 1,5 stundām sāks parādīties “asaras”.

Labu apetīti!

Avots: gotovim-doma.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment