Biezpiena – ābolu sacepums ar kanēļa aromātu. No šāda garduma nav iespējams atteikties!

Lielisks dienas iesākumam!

Sastāvdaļas:

• 500 g biezpiens

• 4 olas

• 4 ēdamkarotes milti

• Saldinātājs – pēc garšas

• Šķipsniņa vaniļa

• 2 āboli

• Kanēlis

 

Pagatavošana:

Sajauc biezpienu ar saldinātāju, pievieno vaniļu.

Pakāpeniski pievieno olu un miltus. Sakuļ līdz viendabīgai masai.

Vienu ābolu sagriež kubiņos un apkaisa ar kanēli.

Ābolus liek cepamajā formā un pa virsu uzlej biezpiena mīklas masu.

Otru ābolu pārgriež uz pusēm un pēc tam sagriež plānās šķēlītēs.

Ābolu šķēlītes liek pa virsu biezpienam un apkaisa ar kanēli.

Cep 200 grādu temperatūrā 30 minūtes.

Pēc tam ļauj sacepumam nostāvēties visu nakti.

 

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment