Bērnības klasika – cepumi „Kurabje” (fotorecepte)

pechenie-s-mnms-2

Sviestu sakuļam ar pūdercukuru līdz krēmveidīgai konsistencei.

kurabie-2

Pievienojam olbaltumus un vaniļu, visu vēlreiz samaļam līdz viendabīgam stāvoklim. Pakāpeniski pievienojam izsijātu sāli, miltus un izveidojam ļoti mīkstu mīklu.

kurabie-3

Pārliekam mīklu konditorejas maisiņā ar uzgali-zvaigznīti. Izveidojam cepumus uz cepamās formas.

kurabie-4

Katrā cepuma centrā izveidojam nelielu padziļinājumu un ielejam tajā džemu.

Cepam iepriekš sasildītā cepeškrāsnī 220 grādos 9-12 minūtes, līdz malas nekļūs zeltainas.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment