Aukstu sviestu sarīvējiet uz lielas rīves, pievienojiet izsijātus miltus, sarīvējiet visus līdz drupačām. Iejauciet samaltas mandeles un cukuru, tad pievienojiet olu.
Ātri samīciet mīklu, izveidojot mīklas bumbu. Ja škiet, ka mīkla ir neviendabīga, to tāpat nevajag ilgi mīcīt.
Turiet mīklu ledusskapī apmēram 30 minūtes. Izņemiet mīklu, sarullējiet, ielieciet formā un atkal turiet ledusskapī 30 minūtes.
Formu ar mīklu ielieciet cepeškrāsnī un cepiet 200 grādos līdz pamatne ir gatava.
Pagatavojiet šokolādes musu – nelielā kastrolī vāriet 250 ml saldā krējuma ar sviestu. Noņemiet no uguns, pievienojiet šokolādi un intensīvi maisiet. Jāsanāk viendabīgai šokolādes masai. Atdzesējiet to līdz istabas temperatūrai. Tad sakuliet līdz noturīgai masai.
Krēmsieru sakuliet kopā ar pūdercukuru un rumu. Apvienojiet krēmsiera un šokolādes masas.
Sajauciet iegūto masu ar putukrējumu. Uzmanīgi samaisiet līdz viendabīgai, gaisīgai masai. Nomizojiet banānus.
Veidojiet torti – izlieciet smilšu mīklas pamatnē dažas ēdamkarotes musa virsū, it kā spirālē, salieciet banānus.
Virsū izlieciet atlikušo krēmu. Pēc vēlmes izlīdziniet augšu un dekorējiet pēc vēlmes – piemēram, ar rīvēto šokolādi. Pirms pasniegšanas turiet torti ledusskapī kā minimums 3 stundas.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker