Gatavošanas gaita:
- Samaisām miltus, cukuru, kakao un cepamo pulveri, ielejam siltu pienu un samaisām, nesakuļot.
- Šķidro mīklu ielejam cepamā formā un cepam pīrāgu 180 grādos 40 minūtes līdz zobu bakstāmais kociņš iznāk no pīrāga sauss.
- Atsevišķā kastrolī vārām pienu. Sakuļam bļodā olu ar cukuru un miltiem, ielejam klāt karstu pienu un, pastāvīgi maisot, vārām uz neliela uguns. Pievienojam šokolādes gabaliņus un samaisām līdz krēms ir viendabīgs.
- Atdzisušo pīrāgu sagriežam uz divām daļām, uz pamatnes uzsmērējot krēmu un savienojam. Krēma atlikušo daļu uzklājam uz pīrāga virsmas un dekorējam ar svaigām ogām un piparmētras lapiņām.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2