Sakuliet olas ar cukuru līdz baltai masai. Pievienojiet medu, kas ir sajaukts ar 2 ēdamkarotēm ūdens, sodu un kārtīgi samaisiet.
Izsijājiet miltus ar kakao, samaisiet, ieberiet riekstus un vēlreiz kārtīgi samaisiet.
Mīklu sadaliet 3 daļās. Mīkla sanāks diezgan šķidra, līdzīga skābam krējumam, tāpēc to ir jāuzklāj uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, ar karoti.
Cepiet 3 biskvītus 190 grādos līdz tie ir gatavi (pārbaudiet ar zobu bakstāmo).
Krēmam – sakuliet sviestu ar vaniļu, karoti pēc karotes pievienojot iebiezināto krēmu.Ieziediet biskvītus ar krēmu, apkaisiet katru slāni ar riekstiem.
Labu apetīti!
Avots: vkuso.ru
Pages: 1 2