Ātri pagatavojama torte ‘Zelta atslēdziņa’ (fotorecepte)

Sakuliet olas ar cukuru līdz baltai masai. Pievienojiet medu, kas ir sajaukts ar 2 ēdamkarotēm ūdens, sodu un kārtīgi samaisiet.

Izsijājiet miltus ar kakao, samaisiet, ieberiet riekstus un vēlreiz kārtīgi samaisiet.

Mīklu sadaliet 3 daļās. Mīkla sanāks diezgan šķidra, līdzīga skābam krējumam, tāpēc to ir jāuzklāj uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, ar karoti.

dcrkhzadgty

Cepiet 3 biskvītus 190 grādos līdz tie ir gatavi (pārbaudiet ar zobu bakstāmo).

qnrta1d2t6y

Krēmam – sakuliet sviestu ar vaniļu, karoti pēc karotes pievienojot iebiezināto krēmu.Ieziediet biskvītus ar krēmu, apkaisiet katru slāni ar riekstiem.

Labu apetīti!

Avots: vkuso.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment