Gatavošanas gaita:
- Citrona miziņu sarīvējiet uz mazas rīves.
- Sakuliet olas ar cukuru, kamēr masa nekļūs balta. Tad pievienojiet mīkstu sviestu, atstājot nedaudz ābolu ieziešanai, tad vēlrez sakuliet.
- Pievienojiet miltus, cepamo pulveri un citrona miziņas. Samīciet viendabīgu mīklu.
- Ielieciet mīklu iepriekš ieziestā un ar miltiem apkaisītā cepamā formā.
- Ābolus nomizojiet, izņemot serdi, tad sagrieziet plānās šķēlītēs.
- Salieciet ābolu šķēlītes uz mīklas, ieziediet ar sviestu un apkaisiet ar pūdercukuru.
- Cepiet 180 grādos 35 minūtes. Pirms pasniegšanas vēlreiz apkaisiet ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2