Atkarību izraisošs ābolu pīrāgs šveiciešu gaumē

Gatavošanas gaita:

  1. Citrona miziņu sarīvējiet uz mazas rīves.
  2. Sakuliet olas ar cukuru, kamēr masa nekļūs balta. Tad pievienojiet mīkstu sviestu, atstājot nedaudz ābolu ieziešanai, tad vēlrez sakuliet.
  3. Pievienojiet miltus, cepamo pulveri un citrona miziņas. Samīciet viendabīgu mīklu.
  4. Ielieciet mīklu iepriekš ieziestā un ar miltiem apkaisītā cepamā formā.
  5. Ābolus nomizojiet, izņemot serdi, tad sagrieziet plānās šķēlītēs.
  6. Salieciet ābolu šķēlītes uz mīklas, ieziediet ar sviestu un apkaisiet ar pūdercukuru.
  7. Cepiet 180 grādos 35 minūtes. Pirms pasniegšanas vēlreiz apkaisiet ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment