Ārprātīgi vienkārši! Torte “Kurmja ala”

Gatavošanas gaita:

  1. No sākuma jāsamaisa miltus ar cepamo pulveri, cukuru un kakao. Tad pie miltiem jāpievieno iebiezināto pienu, olas un skābo krējumu. Visu kārtīgi jāsamaisa.
  2. Ieziediet cepamo formu ar sviestu un cepiet krāsnī 180 grādos līdz kociņš iznāk sauss no biskvīta. Atdzesējiet to un izņemiet biskvīta vidu.
  3. Banānus gareniski sagrieziet uz pusēm un cieši ielieciet uz biskvīta.
  4. Sakuliet saldo krējumu ar pūdercukuru. Saldo krējumu izlieciet uz banāniem tā, lai sanāktu liela saldā krējuma “cepure”.
  5. Virsū apkaisiet biskvīta izgriezto daļu. Kad torte ir gatava, ielieciet to ledusskapī uz dažām stundām.

Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

 

Leave a Comment