Aromātiskas kanēļa bulciņas (fotoreceptes)

1

Samaisiet 100 g mīksta sviesta ar 2 ēdamkarotēm cukura, pievienojiet olas, ielejiet pienu, kārtīgi samaisiet. Pievienojiet sāli, miltus un pakāpeniski ieberiet miltus. Samīciet mīklu, ļaujiet tai 20 minūtes nostāvēties siltumā.

2

Samaisiet 5 ēdamkarotes cukura un kanēli. Plāni sarullējiet mīklu, uzklājiet virsū 150 g kausēta sviesta un kanēļa un cukura maisījumu.

3

Sarullējiet mīklu ruletē un ar zobu diegu sadaliet to 4-5 cm platās daļās.

4

Izlieciet bulciņas uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, ļaujiet tām nostāvēties 5-7 minūtes un ielieciet tās cepeškrāsnī. Cepiet 20 minūtes 180 grādos.

5

Tajā laikā pagatavosim krēmu. Samaisām atlikušo sviestu ar iebiezināto pienu. Iebiezināto pienu var aizvietot ar 200 g krēmsiera un pievienot klāt cukuru.

Uzlejiet krēmu uz nedaudz atdzisušām bulciņām un pasniedziet pie galda!

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment