Samaisiet 100 g mīksta sviesta ar 2 ēdamkarotēm cukura, pievienojiet olas, ielejiet pienu, kārtīgi samaisiet. Pievienojiet sāli, miltus un pakāpeniski ieberiet miltus. Samīciet mīklu, ļaujiet tai 20 minūtes nostāvēties siltumā.
Samaisiet 5 ēdamkarotes cukura un kanēli. Plāni sarullējiet mīklu, uzklājiet virsū 150 g kausēta sviesta un kanēļa un cukura maisījumu.
Sarullējiet mīklu ruletē un ar zobu diegu sadaliet to 4-5 cm platās daļās.
Izlieciet bulciņas uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, ļaujiet tām nostāvēties 5-7 minūtes un ielieciet tās cepeškrāsnī. Cepiet 20 minūtes 180 grādos.
Tajā laikā pagatavosim krēmu. Samaisām atlikušo sviestu ar iebiezināto pienu. Iebiezināto pienu var aizvietot ar 200 g krēmsiera un pievienot klāt cukuru.
Uzlejiet krēmu uz nedaudz atdzisušām bulciņām un pasniedziet pie galda!
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru