Armēņu baruriks – gardākais Austrumu saldums, kas iekaros jūsu sirdis no pirmā mēģinājuma

Gatavošanas gaita:

  1. Savienojiet miltus, olas, sāli, ūdeni un sviestu, samīciet. Jūs iegūsiet maigu, elastīgu mīklu. Nolieciet mīklu malā, apsedzot ar pārtikas plēvi uz 15-20 minūtēm.
  2. Atsevišķā traukā samaisiet riekstus ar sviestu, cukuru un kanēli.
  3. Mīklu sarullējiet plānā plācenī, virsū izlieciet pildījumu un vienmērīgi sadaliet to pa mīklu.
  4. Mīklu sarullējiet ruletē, tad „gliemezī” un ielieciet ar sviestu ieziestā cepamformā.
  5. Cepiet cepeškrāsnī 15-25 minūtes 180 grādos. Gatavo baruriku apkaisiet ar pūdercukuru un pasniedziet pie galda.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment