Gatavošanas gaita:
- Sagrieziet 125 g sviesta, samaisiet ar miltiem, pievienojiet 100 g cukura, olas, sāli, cepamo pulveri, samīciet mīklu. Sarullējiet no mīklas bumbiņu, ietiniet pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī 30 minūtes.
- Sarullējiet mīklu un noklājiet ar to formas pamatni, izveidojot augstus bortiņus.
- Virsū izlieciet jebkādas garšas ievārījumu, vislabāk – ābolu. Ābolus nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet plānās šķēlēs. Izlieciet ābolu šķēlītes spirālē, sākot ar formas centru.
- Apkaisiet pīrāgu ar atlikušo cukuru, izlieciet virsū sagriezto sviestu. Ielieciet formu 200 grādos siltā cepeškrāsnī un cepiet 30 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2