Virtuļi “Donuts” no slavenā izraēliešu konditora

Visgaršīgākie virtuļi, ko jūs jebkad būsiet ēduši! Pēc izraēliešu konditora Miki Šema receptes.

Sastāvdaļas:

  • 140 g miltu
  • 120 ml ūdens
  • 1 tējkarote svaiga rauga (10 g)

+

  • 2 glāzes miltu (280 g)
  • 3 olas
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/3 glāzes cukura (70 g)
  • 100 g izkausēta sviesta
  • augu eļļa cepšanai

Glazūras veidi:

Šokolādes:

  • 150 g šokolādes
  • 125 ml trekna saldā krējuma

Šokolādi saplēsiet gabaliņos, aplejiet ar karstu saldo krējumu un samaisiet līdz viendabīgai masai.

Iebiezinātā piena:

  • 250 g vārīta iebiezinātā piena
  • 1-2 ēdamkarotes piena

Pienu uzsildiet un samaisiet ar iebiezināto pienu.

Baltās šokolādes:

  • 200 g baltās šokolādes
  • 125 g saldā krējuma

Šokolādi saplēsiet gabaliņos un aplejiet ar karstu saldo krējumu un samaisiet līdz viendabīgai masai.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment