Noderīgi padomi, kas atvieglos gatavošanas procesu un samazinās laiku, pavadītu virtuvē!
1. Kā ilgāk saglabāt kūku mīkstu un svaigu
Aizsedziet sagrieztās kūkas puses ar maizes šķēlēm, piestiprinot tās pie kūkas ar zobu bakstāmajiem. Maize sacietēs, bet kūka paliks mīksta un svaiga.
2. Kā gatavot zivi, lai tā nepieliptu pie grila
Zem zivs filejas uzklājiet citrona šķēles, tā fileja nepielips pie grila, piešķirot ēdienam interesantu garšu. Tomēr pats svarīgākais – zivs nepielips pie grila!
3. Kā sagriezt ideālas kartupeļu daiviņas
Skaistas kartupeļu daiviņas var iegūt, izmantojot ābolu griezēju. Tas ir viegls un ātrs veids!
4. Kā ātri nomizot ingveru
Pamēģiniet mizot ingveru ar ēdamkaroti. Tā Jūs iegūsiet attīrītu ingveru bez liekiem grožiem.
5. Kā ilgāk saglabāt olas svaigas
Sasmērējiet olas ar augu eļļu pirms likt tās ledusskapī, tas paildzinās olu derīguma termiņu par divām nedēļām.
6. Kā pasargāt banānus no pārgatavošanās
Aptiniet banānu ķekaru ar pārtikas plēvi. Tie saglabāsies par 3-4 dienām ilgāk.
7. Kā ātri sasildīt aukstu sviestu
Lai sviests kļūtu mīksts, sakarsējiet glāzi un uzlieciet to virs sviesta. Pēc dažām minūtēm sviests sāks kust.
Šķir otru lapu, lai redzētu pārējos virtuves trikus!