14 vienkārši virtuves triki kā gatavošanu padarīt ātrāku un vieglāku

741505-650-1455274737-cookie8

8. Kā saglabāt cepumu kraukšķīgumu

Kraukšķīgi cepumi ir garšīgi līdz brīdim, kad tie vairs nav svaigi un izkaltuši. Lai saglabātu cepumu svaigumu – ielieciet ābola šķēli traukā ar cepumiem.

742055-650-1455274737-lemon-lime-ice-cubes9

9. Kā uztaisīt unikālus ledus gabalus

Sasaldējiet citrona šķēles ledus formās, tādējādi iegūstot unikālus ledus gabalus, ko iemest dzērienā. Ledus – nepieciešama sastāvdaļa karstas vasaras ballītei!

741605-650-1455274737-cherry10

10.  Kā efektīvi izņemt kauliņus no ķiršiem

Kauliņus var izņemt, lietojot pudeli un salmiņu. Ielieciet ķirsi pudeles caurumā un izspiediet kauliņu ārā ar salmiņu. Tas iekritīs pudelē un Jūs iegūsiet ķirsi bez kauliņa.

742155-650-1455274737-honey11

11. Ko darīt, ja medus ir kristalizējies

Ja medus ir kristalizējies, izkausējiet to kastrolī ar karstu ūdeni. Tas ātri kļūs šķidrs, nezaudējot savas labās īpašības.

742005-650-1455274737-onions12

12. Kā nepieļaut ķiploku un sīpolu appelēšanu

Glabājiet ķiplokus un sīpolus caurdurtos papīra maisiņos, tādējādi tie ātri nesabojāsies.

742105-650-1455274737-gr13

13. Kā saglabāt augus zaļus un svaigus

Pētersīļi, dilles, baziliks, lociņi un citi augi paliek zaļi un svaigi ilgāku laika posmu, ja tos apsegt ar pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī.

741955-650-1455274737-wpid-garlic14

14. Kā dažās sekundēs attīrīt ķiploku

Lai ķiploku ātri attīrītu – ielieciet to slēgtā burkā un stipri kratiet. Izrādās, ķiploks attīra sevi pats!

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment