83 gadus veca vecmāmiņa piereģistrējās Tinder un viņas gultā ir pabijuši jau 50 jaunāki vīrieši!

83 gadus vecā Hetija Retrojdža no Ņujorkas – divu pieaugu bērnu mamma, bija vientuļa, tāpēc nekas viņai netraucēja izveidot savu profilu iepazīšanās vietnē Tinder. Bet vecmāmiņa tur sev nemeklēja vienaudžus – vectētiņus. Viņa vēlējās jaunākus vīriešus!

“Jaunie puiši no visa spēka cenšas apmierināt sievieti – man tā jaunībā nebija”, – paskaidro sieviete, kas ir bijusī dejotāja.

Hetija laulībā bija 25 gadus un saka, ka viņai ar vīru bija brīnišķīga intīmā dzīve. Tagad viņa skums pēc intīmām attiecībām un nolēma izmantot mūsdienu attiecību izveidošanas iespējas. Vecmāmiņa satiekas tikai ar jauniem vīriešiem.

“Es nodarbojos ar mīlas attiecībām ar daudziem vīriešiem, un neviens no viņiem nav teicis: “Es gribu būt ar tevi visu dzīvi”.

“Es nekad nepieeju pie vīrieša: viņi paši iepazīstas ar mani.”

Kopš brīža, kad 8 mēnešus atpakaļ Hetija piereģistrējās Tinder, viņai bijuši aptuveni 50 vīriešu!

Viņas biogrāfijā Tinder lapā rakstīts: “Hetija, 83, satriecoša skaistule gados. Meklēju patstāvīgu jaunu draugu/mīļāko, lai piešķirtu dzīvei azartu un kaisli. Nekādu Trampa atbalstītāju un spēlētāju.”

Hetija saka, ka viņai bija pat 19 gadus jauns puisis, lai gan viņa domāja, ka viņš ir vecāks. Pašlaik sieviete satiekas ar 33 gadus veco Šonu.

“Mans mērķis – izmainīt briesmīgos uzskatus par novecošanu un parādīt, ka tas ir kaut kas aizraujošs, īsts piedzīvojums.”

Sākumā pēc šķiršanās no vīra, Hetija vēlējās sev atrast jaunu vīru, pat ielika sludinājumu avīzē. Un uz to atsaucās daudz vīriešu! Beigās viņa viņos vīlās un tagad saka, ka viņai pietiek ar labu seksu, ja jau viņa nevar atrast daudz dziļākas attiecības.

avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment