23 gadus veca studente ar 235 kg svaru, heiteriem atbildēja ar …

Apaļīga britu studente nolēma aizvērt muti visiem nelabvēļiem, publicējot fotogrāfiju apakšveļā. Un viņu pat paslavēja par pozitīvu ķermeņa uztveres kampaņu.

Lorena Madī no Velsas ir 23 gadus veca un sver 235 kg. Viņai ir ēšanas traucējumi, kad liek viņai ēst lielas porcijas ēdiena, līdz jūtas jau nepatīkami pilna. Rezultātā tas izraisa skumjas un vainas sajūtu. Tajā pašā laikā meitenei ir arī limfedēma (audu edēma) un depresija.

Bet tā vietā, lai ienīstu sevi un savu ķermeni, Lorena ir iemācījusies to mīlēt.

“Man vienmēr ir bijušas problēmas ar svaru, vienā neveiksmīgā gadā es pieņēmos par 76 kg. Situācijai nepalīdz ēšanas traucējumi, depresija un limfedema, kuru dēļ manas rokas un kājas uzbriest. Mans svars ir tas, pie kā strādāju, bet es nodomāju: kāpēc šajā procesā būt skumīgam un sevi ienīst – man patīk iedvesmot citus, tāpēc esmu priecīga ielikt šo fotogrāfiju. Man viņas patīk, tāpēc es gribēju ar tām dalīties, lai palīdzētu citiem cilvēkiem paaugstināt viņu pašnovērtējumu.”

“Par mani vienmēr skolā smējās. Cilvēki domā, ka tas ir tik vienkārši: pārstāt ēst un sākt trenēties, bet katram ir sava vēsture”.

“Es nepiedāvāju būt resniem – tās ir patstāvīgas sāpes un fizisks un psiholoģisks diskomforts. Ja es varētu visu izmainīt stundas laikā, es tā arī darītu, bet tas nenozīmē, ka es sevi ienīstu.”

avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment