20 paši garšīgākie pildījumi pankūkām

Pildījums ar iebiezināto pienu

Sastāvs: Šķidrs iebiezināts piens vai vārīts iebiezināts piens.

Saldās pankūkas virsū var pārliet ar iebiezinātu pienu.

Pildījums ar sarkano zivi

Sastāvs: Sarkanās zivs fileja, kausētais vai svaigais krēmsiers.

Sarkano zivju fileja (piemērota ir nedaudz sālīta vai kūpināta forele vai lasis) smalki sagriež, sajauc ar sieru. Ja vēlaties, pievienojiet zaļumus.

Ar pūdercukuru

Sastāvs: Pūdercukurs.

Gatavas pankūkas, pārkaisītas ar pūdercukuru, vienmēr izskatās un garšo labi!

Ar malto gaļu un rīsiem

Smalki sagrieziet sīpolu. Malto gaļu apcept eļļā. Pievienojiet sīpolus ceptai maltai gaļai un turpiniet cept kopā uz lēnas uguns, līdz maltā gaļa un sīpoli ir gatavi. Bet sīpolam nevajadzētu daudz mainīt krāsu. Pievienojiet vārītus rīsus, sāli, piparus un kārtīgi samaisiet.

Ar karameli

Sastāvs: 4 ēdamkarotes cukura, 0,5 ūdens un 0,5 gr. vaniļa.

Uz pannas liek 4 ēdamkarotes cukura, 0,5 g. vaniļas, 0,5 ēdamkarote ēdamkarotes ūdens un izkausē cukuru, vāra to līdz gaiši brūnai. Sīrupu uzlej pa virsu pankūkām.

Ar ābolu – riekstu pildījumu

Sastāvs: 2 saldskābie āboli, 1 ēd.k. valrieksti, 1-2 ēd.k. cukurs, šķipsniņa kanēļa.

Ābolus sarīvē, sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem, pievieno cukuru un kanēli.

Pildījums ar sieru

Sastāvs: cietais siers, ķiploki, burkāni, skābs krējums (majonēze).

Sarīvē burkānus uz mazas, bet sieru – uz rupjās rīves. Sasmalciniet pāris ķiploka daiviņas. Visu sajauciet ar skābo krējumu vai majonēzi. (250 gramiem siera pievieno 1 mazu burkānu).

Ar žāvētām plūmēm un saldo krējumu

Sastāvs: 200 gr. žāvētas plūmes, 1 ēdamkarote cukura, 1 gr. kanēlis, 50 gr. saldais krējums.

Plūmes aplej ar verdošu ūdeni. Pēc 10 minūtēm tās smalki sakapā, pievieno cukuru, kanēli, saldo krējumu. Visu kārtīgi samaisa.

Pildījums ar banāniem

Sastāvs: 3 banāni, 50 gr saldais krējums

Banānus un saldo krējumu sakuļ līdz viendabīgai masai.

Melleņu pildījums

Sastāvs: 200 gr. biezpiena, 1 ēd.k. cukura, 1 ēd.k. skāba krējuma, 200 gr. mellenes.

Biezpienu, cukuru, skābo krējumu un mellenes samaļ blenderī līdz viendabīgai masai.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment