15 ēdieni no visas pasaules cīņai pret paģirām

8

Mongolija – tomātu sula ar pārsteigumu

Nākamā ir nacionālā mongoļu recepte, kas ir piemērota tikai asu izjūtu cienītājiem – „ielieciet marinēto aitas aci glāzē un ielejiet tomātu sulu. Izdzeriet vienā rāvienā”. Nezinām, kā ir ar šīs receptes labajām īpašībām, taču jau no vienas domas par aitas aci, kas lūkojas uz jums no glāzes, var aizmirst par jebkādām paģirām..

9

ASV – tomātu sula ar olas dzeltenumu

Amerikāņi nav tik brutāli, tāpēc piedāvā līdzīgu, bet ne tik brutālu variantu. Acs vietā – olas dzeltenums, bet pie tomātu sulas pievieno klāt tobasko un Vorčesteras mērces, sāli un piparus – kā klasiskā „Asiņainā Mērija”. Vēl joprojām to visu ir jāizdzer vienā rāvienā.

10

Lielbritānija – sendvičs ar bekonu

Britu zinātnieki, kas ir slaveni ar saviem pārsteidzošiem atklājumiem daudzās jomās, kā vienmēr, mūs nepievīla. 2009. gadā Ņūkāslas zinātnieki nonāca pie secinājuma, ka vislabākais līdzeklis pret paģirām – sendvičs ar bekonu. Tas ir tāpēc, ka speķī ir liels aminoskābju daudzums, bet maize ar kečupu nodrošina novājināto organismu ar nepieciešamiem ogļhidrātiem.

11

Ķīna – stipra zaļā tēja

Ķīnā rekomendē dzert žeņšeņa mikstūras, dažādas augu uzlējumus un, protams, tējas. Jo stiprāka tēja, jo labāk.

12

Francija – austeres

Franči nebūtu franči, ja pat tādā situācijā neizvēlētos apēst kādu delikatesi.. saujiņa austeru, viņuprāt, ir glābiņš pret paģirām. Kopumā tas ir diezgan racionāli – austerēs ir daudz B1 un B2 vitamīnu, nemaz nepieminot A un C vitamīnus. Ja nu gadījumā ar austerēm nekas nesanāca – izmēģiniet franču sīpolu zupu. Arī palīdz!

13

Japāna – konservētas plūmes

Umeboši jeb pikantās marinētās plūmes – vispopulārākais līdzeklis cīņai ar paģirām Japānā. Tās var ēst tāpat vai kopā ar zaļo tēju. Tās palīdz pat tajā gadījumā, ja svētki ilgst vairākas dienas, tāpēc tās ir ideāli piemērotas Jāņiem!

14

Haiti – voodoo rituāls

Ja nu galīgi neviens ēdiens nepalīdz – pavisam izmisušie var pamēģināt galējas metodes. Haiti salā ar paģirām tiek galā ar voodoo rituālu – no rīta sameklē vakar iztukšoto pudeli un aizskrūvē to ar korķi, kurā iedur 13 kniepadatas ar melnām galviņām. Klīst baumas, ka dotā rituāla piekritējiem šī metode palīdz uz visiem 100%! Pārējiem mēs tomēr iesakām neriskēt..

15

Visbeidzot arī vispasaules recepte – trekna un asa gaļas zupa. To rekomendē ne tikai kā minimums 10 pasaules valstīs, no Austrumeiropas līdz Latīņamerikai, bet tā ir arī pēc personīgas pieredzes zināma metode.

Avots: fresher.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment