Želejas torte ar augļiem un biskvītu

Gatavošanas gaita:

  1. Sajauciet želatīnu ar ūdeni vadoties pēc želatīna iepakojuma instrukcijas. Pēc 40 minūtēm sildiet želatīnu līdz tas izkūst, taču nevāriet. Pēc tam obligāti atdzesējiet želatīna maisījumu.
  2. Sajauciet olas, 100 g cukura, sodu un miltus biskvītam. Ielejiet mīklu formā un cepiet 180 grādos 15 minūtes.
  3. Kamēr biskvīts cepas – nomizojiet augļus, Apelsīnus sagrieziet aplīšos, bet ananāsus un banānus – kubiņos, mandarīnus sadaliet šķēlītēs.
  4. Sakuliet skābo krējumu ar 200 g cukura, pievienojiet vaniļu un atdzisušo želatīnu.
  5. Izlieciet 1/3 no augļiem noņemamā cepamā formā. Nākamais slānis – puse no biskvīta, virsū – otro trešdaļu no augļiem.
  6. Aplejiet visu ar krēmu.
  7. Izlieciet 2 biskvīta daļu. Pēdējais slānis – izlieciet atlikušos augļus.
  8. Apsedziet torti ar pārtikas plēvi un ielieciet ledusskapī. Naktī tas atdzisīs un tad no rīta atliks tikai to izņemt no formas. Lai to izdarītu – būs jānoņem formas bortiņus un uzmanīgi jāpārveļ torti uz šķīvja.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment